Creanta irecuperabila

Definitie Creanta irecuperabila

Creanta definitiv pierduta de intreprindere (din cauza disparitiei debitorului, procedurile de recuperare au esuat, renuntarea la o creanta datorita modicitatii sumei etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creanta irecuperabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creanta irecuperabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creanta irecuperabila. Definitiile termenilor despre Creanta irecuperabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creanta irecuperabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creanta irecuperabila.