Creante-clienti

Definitie Creante-clienti

Post contabil ce corespunde facturilor de vanzare de bunuri, executare de lucrari si prestare de servicii, care nu au fost inca incasate pana la data inchiderii exercitiului.Face parte din activele circulante, in categoria Avansurile acordate furnizorilor, subcategoria Clientii si conturile asimilate.Atunci cand decontarea intre intreprindere si client survine ulterior vanzarii, vom vorbi despre o vanzare pe credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creante-clienti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creante-clienti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creante-clienti. Definitiile termenilor despre Creante-clienti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creante-clienti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creante-clienti.