Creante din exploatare

Definitie Creante din exploatare

Sinonim - Creanta comercialaValori de incasat din vanzari pe credit, de bunuri rezultate din exploatare (produse, lucrari, servicii). Sunt generate de ciclul de exploatare al intreprinderii (cum sunt creantele-clienti, efectele comerciale de primit si alte creante asimilate).La inventar, creantele din exploatare (in cadrul carora, de regula, ponderea cea mai importanta revine creantelor-clienti) pot fi categorisite ca fiind creante ordinare, creante incerte, creante litigioase sau creante irecuperabile.Numai creantele incerte si litigioase pot genera constituirea unro provizioane pentru depreciere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creante din exploatare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creante din exploatare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creante din exploatare. Definitiile termenilor despre Creante din exploatare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creante din exploatare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creante din exploatare.