Creante legate de participatii

Definitie Creante legate de participatii

Creantele legate de participatii reprezinta acele creante ale persoanei juridice rezultate din acordarea de imprumuturi societatilor la care detine titluri de participare/ interese de participare.In conturile de imprumuturi pe termen lung se inregistreaza sumele acordate tertilor in baza unor contracte pentru care unitatea percepe dobanzi, potrivit legii.Vezi si Imobilizari financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creante legate de participatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creante legate de participatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creante legate de participatii. Definitiile termenilor despre Creante legate de participatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creante legate de participatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creante legate de participatii.