Cum pot deveni event planner certificat? Curs de organizator de evenimente in Cluj

BUCURESTI - 22 martie 2016

Comunicat tip General in Cursuri

Organizarea de evenimente a devenit un domeniu care genereaza anual peste 30 de milioane de euro firmelor din Romania. Evenimente, targuri sau petreceri private, toate sunt metode prin care organizatorul de evenimente reuseste sa comunice cu publicul sau folosind tehnici specifice de entertainment. Creative Business Management, agentie de training specializata in livrarea de cursuri in domeniul organizarii de evenimente, vine in Cluj, in perioada 26-27 martie, cu un curs acreditat de event planning.

Cursul este conceput pentru a raspunde la cele mai frecvente intrebari ale celor care vor sa organizeze evenimente de succes:  Cum planific un eveniment? Cum finantez un eveniment? Cum promovez un eveniment pentru a atrage un numar mare de spectatori sau vizitatori?

Structura cursului este una usoara si este sustinuta de exemple practice din activitatea de event planner a lectorului Bianca Preda. Aceasta are o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente nationale si internationale in domeniul social, corporate si politic. Fiecare modul de curs este urmat de o activitate practica a participantilor, care vor fi provocati sa creeze propriile lor evenimente si sa isi structureze activitatile si bugetul in mod eficient. La finalul trainingului, fiecare cursant va pleca cu o agenda de activitati pe care o pot implementa in cazul oricarui tip de eveniment.

La finalul cursului participantii vor primi un suport de curs detaliat, cu ajutorul caruia vor putea recapitula informatiile prezentate pe parcursul celor doua zile de predare.

Cursul este structurat pe doua zile, sambata si duminica, timp de 8 ore pe zi. La finalul sesiunii de formare participantii vor sti sa elaboreze un concept de eveniment si vor avea notiunile esentiale despre prezentarea si bugetarea unui eveniment. La finalul cursului participantii pot primi, in urma unei examinari, un certificat acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei de “Organizator de Targuri si Expozitii”- cod COR 243210. Costul de participare este de 600 de lei si este scutit de TVA.

Mai multe detalii despre cursurile organizate in Cluj de Creative Business Management poti gasi pe www.cbmanagement.ro

Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.183.353, pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Liliana Uleia-Coordonator training

0743.183.353

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/cum-pot-deveni-event-planner-certificat-curs-de-organizator-de-evenimente-in-cluj