Vrei sa fii organizator de evenimente? Inscrie-te la cursul din 15-16 martie!

BUCURESTI - 11 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Toata lumea organizeaza evenimente, insa daca vrei sa devii un bun event planner trebuie sa stii ca evenimentele nu se mai limiteaza doar la companii. Poti organiza evenimente care aduc vizibilitate, credibilitate, care aduc profit si rezultate de marketing impresionante, fara bugete prestabilite. Organizatorul de evenimente trebuie sa fie pregatit sa organizeze evenimente sociale, targuri, expozitii, festivaluri, evenimente sportive sau politice.

De aceea, in perioada 15-16 martie, Creative Business Management va asteapta la un curs dedicat de planificare si organizare a evenimentelor. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa coordoneze evenimente, fie in calitate de angajat al unei companii, fie ca membru al unei echipe de implementare sau care doresc sa isi inceapa o afacere in domeniu.

Participantii la cursul de organizare de evenimente din luna martie vor invata sa anticipeze eventualele probleme care pot aparea intr-un anumit moment in desfasurarea unui eveniment. Ei vor sti cum sa realizeze un concept de eveniment si cum sa isi planifice etapele de organizare indiferent de obiectul de activitate, mediul, audienta sau tematica evenimentului. Cursul contine si module dedicate obtinerii de sponsori si parteneri media, ultima zi fiind dedicata aplicatiilor practice.

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la sala de curs a agentiei Creative Business Management din Splaiul Unirii nr. 6, in intervalul orar 10:00-17:00, in ambele zile.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Minsterul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 12 martie 2014.

Se acorda si reduceri de grup:

- 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)

- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)

- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare la cursul de organizare de evenimente, ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/vrei-sa-fii-organizator-de-evenimente-inscrie-te-la-cursul-din-15-16-martie