Carpat Guard, singura firma de paza care ofera gratuit sistemul de alarma

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Compania Carpat Guard ofera paza si protectie incontinuu. Carpat Guard aduce, pentru clientii sai, o noutate. Este prima si singura firma de paza si protectie care ofera sistemul de alarma gratuit.

firma de paza carpatguard

Administrator Carpat Guard.

Firma de paza Carpat Guard se diferentiaza, de celelalte multe alte  firme de paza  si protectie existente pe piata de profil. Carpat Guard urmareste, in permanenta, tendintele actuale din domeniul securitatii. Aceasta reprezinta, astazi, integrarea solutiilor anti-efractie, de supraveghere video, control acces si pontaj, servicii de paza umana si interventie umana intr-un sistem unic. Prin acest mod, fata de alte firme de paza, Carpat Guard reuseste sa acopere nevoia de control si siguranta, intr-o proportie foarte mare.

Vizitati firma de paza Carpat Guard pe site-ul oficial. Deasemenea sunt disponibile informatii despre firme de paza si pe pagina oficiala de Facebook si Google+.

Firma de paza Carpat Guard pune la dispozitia clientilor sai un sistem de alarma gratuit, pentru absolut toate abonamentele de monitorizare si interventie rapida. Sistemul gratuit include urmatoarele: o centrala de detectie si alarmare, o sirena pentru interior, acustica si cu flash, un senzor PIR pentru detectie in caz de miscare sau efractie, o tastatura pentru armare, respectiv, dezarmare a sistemului, un contact magnetic, un acumulator tampon, cabluri plus canal de cablu. Centrala pentru detectie si alarmare este importata din Canada, marca DSC. Manopera necesara instalarii sistemului de alarma gratuit este, si ea, gratuita. Mai mult, sistemul are o garantie de doi ani de zile. Toate aceste costuri sunt suportate de firma de paza Carpat Guard.

Sistemele de securitate integrate oferite de firma de paza si protectie Carpat Guard cuprind sisteme de alarma in caz de efractie, sisteme de alarma in caz de incendiu, in care acesta este semnalizat, sisteme perimetrale, sisteme de supraveghere video, control de acces pontaj, automatizari parcare, automatizari pentru usi si porti, interfonie, securizare mecanica, retele, geamuri antiglont, sisteme de securitate avansate, in ton cu tendintele actuale si cu tehnologia modernizata, software personalizat dedicat sistemelor de securitate, recunoastere faciala, simulatoare militare si recunoasterea numerelor de inmatriculare.

"Firma de paza Carpat Guard a implementat aceste sisteme de securitate integrate mai multor parteneri de afaceri, printre care se numara Avon Cosmetics, Hilton Athenee Palace, Vodafone Romania, Siemens, Primola, FM Logistic sau Volksbank." Administrator Carpat Guard.

Printre alte avantaje specifice acestei firme de paza, se numara si serviciile medicale de urgenta, care sunt asigurate pe toata durata evenimentului. Serviciile de paza si protectie pentru bunuri si alte valori oferite de Carpat Guard sunt de calitate. La nivel national, aceasta firma de paza ofera o gama completa de servicii pentru asigurarea securitatii informationale si fizice.

Firma de paza Carpat Guard pune la dispozitia clientilor sai o divizie de sisteme de securitate CCTV, prin intermediul careia compania furnizeaza sisteme antiefractie, de supraveghere video, control acces, sisteme antiincendiu, sisteme interfonie si automatizari. Prin divizia de monitorizare si interventie rapida, firma de paza si protectie Carpat Guard ofera servicii de securitate destinate vilelor, apartamentelor, dar si spatiilor comerciale.

Carpat Guard se detaseaza de alte firme de paza prin cifre, care atesta faptul ca profesionalismul si experienta nu lipsesc deloc. Avand peste 600 de agenti de paza, peste 100 de monitorizari video, 50 de agenti de securitate, seervice pentru clienti, deschis 24/24, 6 echipe de instalare pentru sistemele de securitate. Firma de paza Carpat Guard si-a pastrat, de-a lungul timpului, scopul, strategia si viziunea proprii, care i-au adus succesul si recunoasterea nationale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/carpat-guard-singura-firma-de-paza-care-ofera-gratuit-sistemul-de-alarma