Cufarul Fermecat iti ofera o calatorie in lumea povestilor

BUCURESTI - 22 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Costumele de carnaval te duc cu gandul la universul povestilor, indiferent daca esti copil sau ai trecut de mult la maturitate. O evadare din realitate este benefica la orice varsta. De ce sa nu retraim macar pentru cateva clipe magia copilariei?

Costume carnaval

Spiritul ludic face parte din noi. Chiar daca nu-si face simtita prezenta foarte des in viata de zi cu zi, acesta inca exista. Trebuie doar ajutat sa devina activ, prin participarea la evenimente precum un carnaval sau bal mascat.

Poate iti placea foarte mult de Alba ca Zapada sau Scufita Rosie. Sa nu uitam nici de personajele de gen masculin, precum Peter Pan sau Robin Hood. Cufarul Fermecat iti ofera o portita catre lumea povestilor. Astfel, iti punem la dispozitie costume carnaval atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Echipa Cufarul Fermecat iti ofera doua alternative: cumpararea sau inchirierea unui  costum carnaval. Fie ca doresti sa achizitionezi un costum, fie ca ai nevoie de acesta pentru o scurta perioada de timp, aici vei gasi o multitudine de modele. Produsele noastre sunt impartite in urmatoarele categorii:

Costume adulti - Costume carnaval femei & Costume carnaval barbati

Costume carnaval copii -  pentru fetite & pentru baietei.

De asemenea, comercializam numeroase accesorii pentru completarea tinutei sau pentru utilizarea acestora in diverse ocazii: aripi, masti, bijuterii, ochelari, manusi, palarii, peruci si nu numai.

Puteti inchiria costumele existente in stoc, dar si unele realizate la comanda. Prin urmare, clientii nostri vor primi consultanta gratuita din partea echipei, pentru crearea unui costum, asa cum acestia isi doresc. Mai mult, va putem oferi sfaturi cu privire la materialul din care va fi confectionat costumul.

Preturile de inchiriere costume de carnaval sunt accesibile, astfel orice persoana va putea beneficia de serviciile noastre.

Tarifele pentru inchirieri sunt cuprinse intre 45-60 de lei pentru costumele gata facute, si 80-100 lei pentru cele create la comanda. Aceste valori depind de numarul de costume inchiriate.

In ceea ce priveste preturile pentru cumpararea unui costum de carnaval, acestea variaza intre 90 si 990 RON(adulti), respectiv 70-290 RON(copii).

Costumele de carnaval pentru femei intruchipeaza personaje precum: Alice in Tara Minunilor, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Cruella, Zana buna, Vrajitoarea cea rea, Pirata, Contesa si nu numai.

Costumele de carnaval pentru barbati se regasesc intr-o gama larga de modele, cum ar fi: Pirat, Capitanul Hook, Robin Hood, Bunicuta lup, Peter Pan, Omul Sperietoate(Vrajitorul din Oz) si multe altele.

Pentru copii avem costume care dau viata unor personaje precum: Scufita Rosie, Alba ca Zapada, Alice in Tara Minunilor, Mica Sirena, Zana, Contesa Intunericului, Vrajitoare, Robin Hood, Capitanul Hook, Peter Pan, Pinocchio, Ali Baba.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/cufarul-fermecat-iti-ofera-o-calatorie-in-lumea-povestilor