Linhai M550 - Echipat pentru a depasi orice obstacol

BUCURESTI - 9 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Turism, Logistica/Transport

Linhai M550 LT EFI face parte din gama 4x4 complet echipata avand scopul de a depasi obstacole dificile. Fiind un model reprezentativ al marcii Linhai dar si alegerea pilotilor de top, acesta caracterizeaza brandul Linhai ca fiind alegerea potrivita pentru a te bucura de adrenalina maxima. Aflat in colaborare cu cel mai mare dealerul atvrom.ro, acesta se poate regasi intr-o gama larga, chiar si in mediul online.

Linhai DragonFly 500 S

Linhai DragonFly 500 S

Linhai DragonFly 400S sau Linhai DragonFly 500S se afirma prin forta si fiabilitate cu capacitate mare de adaptabilitate. Avand motorizari puternice cuprinse intre: 29cp – 32 cp, performante si proiectate pentru sarcini grele sau chiar recreationale, modelele Linhai ATV sunt garantia unei experiente de pilotaj antrenant.

Alege si combina accesorii si echipamente atv de cea mai buna calitate. Ofera-ti timp liber de calitate!

Fa-ne o vizita LIVE in Bucuresti, la adresa: la Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.