Nu atrageti atentia asupra dvs. atunci cand plecati in concediu

BUCURESTI - 22 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Lipsa noastra de acasa pe timp indelungat face ca locuinta sa devina o tinta a hotilor, care urmaresc zona mai multe zile si, dupa ce incep sa cunoasca programul pe care il avem si orele zilei in care suntem, de obicei, plecati, trec la actiune. Astfel, ramanem fara bunuri de pret si ne putem trezi cu o casa goala.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Firma de paza Carpat Guard

Pentru a ne asigura ca aceste lucruri nu se intampla, este recomandat sa ne securizam cat mai bine casa si sa apelam la serviciile profesionale oferite de o firma de paza. Firma de paza nu ne pune la dispozitie doar aparatura si sistemele de monitorizare necesare unei bune aparari impotriva hotilor, ci si personal, cum ar fi bodyguarzi, gata sa actioneze, daca este cazul

Reprezentant Carpat Guard

"Pentru a ne asigura ca aceste lucruri nu se intampla, este recomandat sa ne securizam cat mai bine casa si sa apelam la serviciile profesionale oferite de o  firma de paza . Firma de paza nu ne pune la dispozitie doar aparatura si sistemele de monitorizare necesare unei bune aparari impotriva hotilor, ci si personal, cum ar fi bodyguarzi, gata sa actioneze, daca este cazul" ne povesteste un reprezentant al firmei de paza Carpat Guard.

Firma de paza CARPAT GUARD este un integrator de solutii de securitate, activand la nivel national si oferind o gama completa de servicii de securitate fizica si informationala. Pentru a afla mai multe despre firma de paza CarpatGuard.ro, pe langa pagina web puteti urmari pagina de Facebook, Google+  sau un filmulet de prezentare al companiei, pe Youtube.

Inainte de toate, aveti grija sa aveti usa prevazuta cu un sistem de inchidere securizat, care sa se inchida in mai multe puncte. Daca se intampla ca o inchizatoare sa se strice, schimbati-o cat mai repede. Achizitionati, din timp, sisteme de inchidere corespunzatoare standardelor de securitate. In cazul in care stati la parter sau la curte este bine sa va protejati ferestrele cu grilaje metalice, cu capetele de prindere incastrate in zid si spatii mici intre bare. Folositi jaluzele si perdele pentru a nu atrage atentia asupra bunurilor aflate in locuinta. Pentru persoanele care locuiesc la curte, un sistem de supraveghere video exterior este foarte bun, in sensul ca veti vedea atunci cand persoanele straine patrund in curte. Se mai pot monta dispozitive de iluminare cu senzori de miscare. Apeland la o firma de paza, puteti sa va consultati spre a alege cea mai buna solutie pentru protectia locuintei dvs. Puteti sa instalati un sistem de securitate pentru monitorizare dar si pentru interventia in caz de efractie.

Pentru o mai buna siguranta a locuintei, alegeti incuietori ale caror chei pot sa fie multiplicate mai greu. Este bine sa aveti un vecin care sa aiba grija de locuinta dvs. cat timp sunteti plecat de acasa, insa evitati discutiile referitoare la bunurile de valoare pe care le detineti si, mai ales, unde sunt puse in casa. Daca persoane necunoscute va cauta la usa, nu le deschideti; acestea pot sa fie hoti si nu instalatori sau ce altceva pretind ca ar fi. O metoda clasica pentru a deruta hotii este lasarea, pe timpul plecarii de acasa, a unui radio deschis care sa se auda sau a unei lumini, pentru a parea ca cineva se afla inauntru. Multe persoane atrag atentia hotilor prin incarcarea bagajelor de calatorie, spre exemplu. Acest lucru trebuie facut in mod discret, fara a iesi prea mult in evidenta. Un alt mod de a atrage hotii, chiar daca sunt persoane cunoscute dvs. sau daca acestea imprastie vestea, fara sa doreasca sa va faca vreun rau, este lasarea de mesaje pe robotul telefonic in care anuntati ca sunteti plecat in concediu sau alte astfel de detalii. Chiar si retelele de socializare, precum Facebook, pe care postati informatii despre plecarile dvs. sunt un pericol la siguranta locuintei.

Asadar, plecarile si lipsa dvs. de acasa atrag atentia infractorilor. Pentru a nu va intoarce intr-o casa goala, apelati la serviciile complete de la o firma de paza, care sa aiba grija ca bunurile dvs. sa se afle in siguranta. Apoi, plecarea dvs. in concediu va fi o placere.

Taguri: firma de paza
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/nu-atrageti-atentia-asupra-dvs-atunci-cand-plecati-in-concediu