Spalari pardoseli si pavaje industriale – Curatenie in halele de productie

BUCURESTI - 7 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Spatiul industrial necesita periodic servicii de spalari pardoseli si pavaje industriale care au ca rezultat, de cele mai multe ori obligatoriu prin lege, mentinerea curateniei necesare unei activitati fara riscuri in diferite directii, atat pentru sanatatea angajatilor cat si pentru siguranta produselor care ies pe poarta halei, in special cele alimentare.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
spalari pavaje

Reprezentant firma "Spalari Grele"

Asadar, este usor de imaginat cum trebuie sa arata pardoseala unui spatiu de productie pentru produse alimentare. Curatenia in acest gen de spatii este necesar a fi realizata profesionist si periodic, la intervale care sunt marcate in fisa tehnoligica a spatiului in cauza.

Daca detii o astfel de hala, ai nevoie fara indoiala de spalari pardoseli si pavaje industriale pentru ca in caz contrar, in timp se vor depune straturi fine, insesizabile de murdarie, care se vor acumula, iar de aici si pana la aparitia unor probleme periculoase pentru productie fabricii tale nu mai este decat un sigur pas.

Daca te regasesti intr-o astfel de situatie si chiar daca esti la inceput cu activitatea, poate 1 an, sau chiar mai putin, ai putea crede ca nu este necesara inca aplicarea unei astfel de solutii de intretinere a pardoselii. Este categoric o eroare, pentru ca inevitabil straturile de murdarie acumulata nu pot fi indepartate decat prin varinta de spalari pardoseli si pavaje industriale care are in reteta sa, denumid-o pe buna-dreptate asa, solutii degresante si desinfectante, precum si elemente de executie profesionale, rapide si eficiente care aduc starea pardoselii la fel cum era la inceput, adica cand tocmai era data in folosinta hala ta de productie. Sa incerci sa obtii acelasi rezultat prin metode de regie proprie, adica spalari cu furtunul si peria, este deja un lucru despre care nu este cazul sa discutam.

Teoria este una, iar practica si mai ales rezultatul concret altceva, drept pentru care ne-am interesat direct la sediul firmei care propune acest serviciu de spalari pardoseli si pavaje industriale pentru a vedea eventual pe viu cum se procedeaza si care sunt rezultatele. Directorul firmei ne-a invitat la o astfel de actiune precizand ca: „Veti vedea concret care este rezultatul unui serviciu de spalari pardoseli si pavaje industriale la o hala de productie pentru mezeluri. Trebuie sa stiti ca utilizam permanent doar solutii de curatare si desinfectare ecologice indiferent de locatia in care actionam. Toate utilajele sunt de ultima generatie si garantam rezultat maxim.”

Spusele directorului s-au adeverit chiar sub ochii nostri. Padoseaua halei era cu adevarat ca noua, nici urma de murdarie, dare lasate de utilajele de manipulare folosite in hala, sau orice alte pete inerente atunci cand se lucreaza cu carne proaspata. Prin urmare directorul administrativ al firmei de mezeluri stie perfect ce face atunci cand solicita de cel putin de 2 ori pe an acest serviciu de spalari pardoseli si pavaje industriale.

Acum credem ca ai inteles care este rostul unui serviciu de spalari pardoseli si pavaje industriale si mai mult decat atat poti sa ai incredere ca profesionistii firmei, Spalari Grele SA, de la care am solicitat aceste lamuriri sunt in masura sa iti ofere si consultanta pentru orice alte nevoi ai in legatura o procedurile de curatenie de tip industrial. Poate ca si curtea halei tale are nevoie de o cosmetizare, asadar merita sa intrebi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/spalari-pardoseli-si-pavaje-industriale-curatenie-in-halele-de-productie