SRBA broker va ofera RCA Ieftin si servicii de calitate

BUCURESTI - 23 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto, Banci / Asigurari, Internet

Atunci cand cautatiun RCA ieftin nu trebuie sa va multumiti doar cu faptul ca obtineti o polita pentru o suma convenabila. V-ati gandit vreodata ca exista o serie de servicii adiacente si ulterioare procurarii unui RCA ieftin, de care puteti beneficia in complementarea celui pe care deja l-ati cumparat? Pe internet este cel mai simplu sa aflati care sunt site-urile ce ofera RCA ieftin dar si servicii adiacente, in sensul de preluare a unor sarcini pe care multi dintre partenerii asiguratorilor nu vi le pun la dispozitie.

SRBA broker asigurare

SRBA broker asigurare

 Cred ca aproape orice conducator auto ajunge sa fie implicat intr-un eveniment rutier in viata lui si atunci cand se intampla asta si-ar dori ca serviciul pe care il primeste de la asiguratorul celui vinovat sa fie unul corect atat din punct de vedere al calitatii personalului angajat cat si al timpilor si solutiilor tehnice adoptate. [...] Ne ramine speranta unor asiguratori puternici. 

Gheorghe Grad - director general SRBA Broker de Asigurare

Accesand  musai-rca.ro , veti putea obtine foarte simplu o polita noua de RCA. Pentru a va facilita cautarea, brokerul SRBA va pune la dispozitie un calculator RCA, care devine pe loc ghidul dumneavoastra pentru determinarea valorii pe care trebuie sa o achitati pentru o asigurare RCA. Interfata acestei proceduri de calcul RCA, destinata prezentarii celor mai bune oferte de RCA ieftin pe care asiguratorii le au in promotiile lor, este extrem de accesibila si rapida. Trebuie doar sa va introduceti datele si in cateva momente aflati solutiile puse la dispozitie de asiguratori si taxele aferente.

Daca tot vorbim despre posibilitatea de a cumpara un RCA online, atunci sa vedem care sunt si celelalte beneficii pe care site-ul musai-rca.ro este pregatit sa vi le ofere. Website-ul www.musai-rca.ro are ca principal obiectiv multumirea clientului care cauta un RCA ieftin si ghidarea sa rapida, cu ajutorul bazei de date online, catre lista celor mai ieftini asiguratori dintr-un anumit moment. In plus clientul are acces direct si securizat la plata online pentru un RCA ieftin, aspect care ii economiseste timpul.

Polita RCA poate fi achizitionata online, ceea va va ajuta sa economisiti atat timp cat si bani. Totodata, livrarea va fi efectuata in termen de maxim 3 zile, pentru a putea sa va delasati pe drumurile publice in cel mai scurt timp. In legatura cu achizitionarea acestei polite, un alt avantaj al utilizarii site-ului nostru este si posibilitatea programarii unei alarme RCA, care sa va anunte cand polita este pe cale sa expire. Aceasta aplicatie este disponibila in mod gratuit tuturor celor care au cumparat o polita de RCA ieftin prin intermediul site-ului musai-rca.ro.

Punand cap la cap beneficiile primite, pornind de la acest calculator RCA online, veti putea alege eficient si rapid partenerul de asigurare pentru un RCA ieftin care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Polita RCA va fi livrata direct la domiciliu sau la sediul firmei la care lucrati. 

Echipa www.musai-rca.ro va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri. 

Contactati-ne oricand!

Tel. mobil: 0754 600 400

Tel. fix: 021 3134502

Email: comenzi@musai-rca.ro

Taguri: musai-rca.ro