Variante economice pentru paza Bucuresti

BUCURESTI - 3 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Social

Pentru servicii de paza in Bucuresti se poate spune ca oferta este suficient de mare incat sa ne creeze o dificultate in ceea ce priveste varianta cea mai atractiva din punct de vedere economic, fara insa a minimiza si aspectul stric profesionist al unei asemenea tip de serviciu.

N
Carpat Guard - firma de paza Bucuresti

Carpat Guard - firma de paza Bucuresti

 Sistemul de alarmare este gratuit, in garantie 2 ani la noi, totul pentru un abonament lunar de 169 de lei. 

Firma paza: varianta economica a abonamentului

Nu ne putem baza doar pe faptul ca vom obtine un serviciu de paza in Bucuresti cu costuri minime lasand deoparte tocmai calitatea si consistenta cu care acest serviciu va fi executat in scopul pe care l-am contractat. O interventie rapida si in principal eficienta in urma declansarii unei panici reprezinta in fapt scopul care trebuie atins.

Pentru aceste motive este util sa nu ne hazardam in a contracta prima oferta care ni se propune ci mai degraba sa ne documentam pentru o perioada de timp rezonabila in acest scop. Fiind pusi in situatia de a ne asigura paza si protectia pentru un spatiu comercial care nu este situat in interiorul unui ansamblu comercial, dupa ce am facut o lista cu potentiali parteneri in scopul propus, am hotarat sa mergem direct la o firma paza pentru a discuta direct oferta de paza bucuresti pe care o au in aceasta directie.

La sediul firmei am fost indrumati direct catre consultantul abilitat in a discuta cu potentialii clienti si ne-am prezentat solicitarile. In timpul discutiei am solicitat consultanta pentru sistemul de alarma pe care ar trebui sa-l cumparam si sa-l instalam la sediul spatiului comercial, avand in vedere ca detinem si o magazie de marfuri alaturata acestuia si nu am fi vrut sa gresim in aceasta alegere.

Nu mica ne-a fost mirarea cand consultantul ne-a explicat ca nu trebuie sa cumparam niciun sistem de alarmare. Era desigur doar o nuanta a exprimarii acestuia pentru ca in continuarea ne-a spus ca: „Inteleg mirarea dumneavoastra, insa firma noastra de paza Bucuresti ofera servicii complete prin care sunt asigurate in totalitate masurile care tin de paza si protectia ansamblului pentru care ne angajati. Sistemul de alarmare este gratuit, in garantie 2 ani la noi, totul pentru un abonament lunar de 169 de lei”.

Iata ceea ce inseamna varianta economica de a beneficia de un serviciu profesionist de paza bucuresti in cele mai convenabile conditii. Am putea spune ca eliberarea de grija cumpararii unei alarme corespunzatoare este mai mult decat bine-venita. Daca la acest aspect adaugam si faptul ca instalarea corecta si mai ales dimensionarea la nivelul cerintelor spatiului nostru se va face de catre profesionisti, atunci avem aproapre intregul tablou complet.

Am spus aproape complet pentru ca nu trebuie sa uitati de faptul ca timp de 2 ani nu veti avea niciciu fel de grija in ceea ce privesc interventiile de mentenanta sau inlocuire de piese daca apare vreo defectiune. In plus am fost asigurati ca interventiile la declansarea panicii sunt cotate la un interval de timp cuprins intre 5 si 10 minute. Monitorizarea este continua chiar in teren pentru ca echipele mobile patruleaza si acest lucru contribuie direct la diminuarea timpul de interventie.

Prin urmare consideram ca a avea un contract tip abonament lunar pentru servicii de paza bucuresti in asemenea conditii reprezinta in avantaj din toate punctele de vedere.

Carpat Guard va sta la dispozitiie si pe conturile de:

Facebook: www.facebook.com/firmepaza

Twitter: https://twitter.com/CARPATGUARD

Google+: https://plus.google.com/u/0/b/106643243078731126937/106643243078731126937/