Credit de trezorerie

Definitie Credit de trezorerie

Credit bancar (imprumut de bani) destinat sa finanteze decalajul ciclic dintre incasarile si platile unei intreprinderi.Intreprinderea este autorizata de banca sa preleveze sumele necesare conventionale dintr-un cont special, peste provizionul existent.Perioada utilizarii poate sa fie definita sau nu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit de trezorerie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit de trezorerie. Definitiile termenilor despre Credit de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit de trezorerie.