Credit documentar

Definitie Credit documentar

Modalitate de plata des utilizata in decontarea platilor interne si internationale, intrucat ofera suficiente garantii, atat vanzatorului cat si cumparatorului:- vanzatorul este sigur ca va incasa pretul marfii imediat ce poate dovedi ca a expediat-o si a indeplinit conditiile contractuale- cumparatorul este sigur ca marfa platita ii este expediata.In mod similar se pune problema si in domeniul schimbului de servicii.In practica, creditul documentar apare sub doua forme:- acreditivul documentar- scrisoarea de credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit documentar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit documentar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit documentar. Definitiile termenilor despre Credit documentar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit documentar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit documentar.