Depozite-Bancare.ro calculeaza DAE la depozite cu dobanzi progresive

Iasi - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

CREDIA prin intermediul celui mai recent proiect al sau, DEPOZITE-BANCARE.RO calculeaza DAE pentru depozitele bancare cu dobanda progresiva.

CREDIA prin intermediul celui mai recent proiect al sau, DEPOZITE-BANCARE.RO calculeaza DAE pentru depozitele bancare cu dobanda progresiva.

Din ce in ce mai prezente in portofoliul bancilor, depozitele cu dobanda progresiva promit dobanzi mari, dar nu fac nici o referire la randamentele reale oferite.

Calculatorul DAE pentru depozite cu dobanzi progresive realizat de CREDIA vine in sprijinul consumatorilor de produse de economisire, oferindu-le o comparatie obiectiva, o imagine exacta a randamentului oferit de acest tip de depozite.

Depozite-Bancare.ro, cel mai recent proiect CREDIA, este singura sursa unde consumatorii de produse de economisire pot compara DAE pentru depozitele cu dobanzi progresive, pot afla profitul net obtinut, dupa ce s-au scazut impozitul de 16% si comisionul de retragere al bancii.

Mai mult decat atat, DEPOZITE-BANCARE.RO compara si depozitele bancare cu componenta investitionala.

Alaturi de articolele de specialitate scrise intr-un limbaj accesibil tuturor, DEPOZITE-BANCARE.RO are si o sectiune speciala dedicata depozitelor bancare aflate in promotie.

Prin proietele sale, CREDIA se vrea un partener de referinta in domeniul informarii si consultantei financiare independente, atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii.

Alte proiecte CREDIA

www.CarduriDeCredit.ro
www.Credite-Auto.ro
www.CrediteNevoiPersonale.ro
www.CreditePentruLocuinte.ro
www.PensiaPrivata.ro

Despre CREDIT EXPERT SRL

Despre CREDIA:

CREDIA este divizia de informare si consultanta finaciara online a firmei CREDIT EXPERT SRL – primul borker de credite din NE Romaniei(IASI).

Bucurandu-se de experienta dobandita in cei 2 ani de activitate de intermediere de credite (inclusiv realizare de dosare de credit), proiectele CREDIA sunt singurele site-uri de specialitate care ofera:

- calculator: cel mai ieftin credit, credit NET(calculeaza suma neta virata in cont)
- calculatoare: de venit, pentru taxe notariale, de inscriere ipoteca, DAE, credit maxim, grad de indatorare etc.
- o pagina separata dedicata creditelor aflate in promotie, pagina ce contine informatii detaliate depre avantajele promotiei.
- formularele tip necesare fiecarui tip de credit
- valoarea la zi a indicilor EURIBOR, ROBOR, LIBOR USD, LIBOR CHF, cat si evolutia lor in timp
- grafic de rambursare ce evidentiaza procentul de lichidare/achitare a creditului

Mai mult decat atat, afisarea creditelor se face in functie de DAE, calculata atat in functie de rata dobanzii din primul an, cat si de rata dobanzii ulterioara.

CREDIT EXPERT SRL
info@depozite-bancare.ro
http://www.depozite-bancare.ro

info@depozite-bancare.ro