Credit fara acoperire

Definitie Credit fara acoperire

Sinonim - Credit overdraftCredit acordat de banca pe termen scurt, fiind sustinut numai de analiza permanenta a bonitatii solicitantului de imprumut.Se acorda pentru sume mici, fiind destinat pentru acoperirea cheltuielilor curente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit fara acoperire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit fara acoperire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit fara acoperire. Definitiile termenilor despre Credit fara acoperire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit fara acoperire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit fara acoperire.