Credit furnizor

Definitie Credit furnizor

Creit prin care furnizorul livreaza cumparatorului marfa cu plata amanata (pe credit) pe baza imprumutului in bani pe care il primeste de la o banca, pe o perioada determinata cu plata dobanzii convenite.Este o finantare bancara post livrare.Procedural, cumparatorul va rambursa creditul conform ratelor si scadentelor, convenite cu furnizorul, direct bancii care a imprumutat pe furnizor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit furnizor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit furnizor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit furnizor. Definitiile termenilor despre Credit furnizor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit furnizor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit furnizor.