Credit ipotecar

Definitie Credit ipotecar

Credit bancar pe termen lung, garantat cu un contract de ipoteca.Se acorda de regula pentru construirea, cumparraea sau transformarea unei locuinte.Ipoteca se constituie asupra bunului imobiliar in cauza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit ipotecar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit ipotecar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit ipotecar. Definitiile termenilor despre Credit ipotecar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit ipotecar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit ipotecar.