Credit pentru bunuri imobiliare

Definitie credit pentru bunuri imobiliare

credit acordat pe termen mediu sau lung pentru achizitii, amenajari sau reparatii de bunuri imobiliare cu destinatie de locuinta, efectuate fie de investitori (persoane fizice sau juridice), fie de promotori imobiliari (persoane juridice specializate). In functie de initiatorii proiectelor si de beneficiarii creditelor, creditele pentru bunuri imobiliare pot fi: credite investitor, credite promotor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit pentru bunuri imobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul credit pentru bunuri imobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la credit pentru bunuri imobiliare. Definitiile termenilor despre credit pentru bunuri imobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la credit pentru bunuri imobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la credit pentru bunuri imobiliare.