Credit periodic revizuibil

Definitie Credit periodic revizuibil

Sinonim - Credit roll overImprumut pe termen mediu sau lung ale carui conditii sunt revizuite periodic, principala caracteristica constituid-o revizuirea dobanzii trimestrial, semestrial sau anual.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit periodic revizuibil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit periodic revizuibil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit periodic revizuibil. Definitiile termenilor despre Credit periodic revizuibil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit periodic revizuibil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit periodic revizuibil.