Credit Terms

Definitie Credit Terms

Conditii negociate intre vanzator si cumparator cu privire la momentul in care cumparatorul va fi obligat sa plateasca pentru produsele achizitionate si la reducerile pe care le va face vanzatorul daca plata se va face mai devreme.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credit Terms? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credit Terms.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credit Terms. Definitiile termenilor despre Credit Terms cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credit Terms, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credit Terms.