Credite de trezorerie

Definitie Credite de trezorerie

credite pe termen scurt, in general pana la un an, care au ca scop acoperirea necesarului de lichiditati legat de ciclul de fabricatie si comercializare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credite de trezorerie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credite de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credite de trezorerie. Definitiile termenilor despre Credite de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credite de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credite de trezorerie.