Credite pe termen mediu si lung

Definitie Credite pe termen mediu si lung

creditele destinate finantarii investitiilor. Cu ajutorul acestor imprumuturi se pot achizitiona mijloace fixe (echipamente de productie, masini, cladiri).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Credite pe termen mediu si lung? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Credite pe termen mediu si lung.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Credite pe termen mediu si lung. Definitiile termenilor despre Credite pe termen mediu si lung cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Credite pe termen mediu si lung, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Credite pe termen mediu si lung.