CREDITEXPRESS Romania a obtinut certificarea ISO 9001:2008

BUCURESTI - 26 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Certificarea confirma capacitatea companiei de a oferi in mod constant clientilor sai servicii de calitate.

Creditexpress Financial Services SRL, una dintre cele mai mari companii specializate in colectarea de creante din Romania a obtinut recent certificarea ISO 9001:2008 din partea SRAC, cea mai mare organizatie de certificare din Romania. Standardul ISO 9001:2008 defineste cerintele pentru sistemul de management al unei organizatii care doreste sa demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs sau serviciu in conformitate cu cerintele clientilor si normele legale, si care vizeaza cresterea satisfactiei clientilor prin aplicarea efectiva a sistemului, inclusiv a imbunatatirii continue a sistemului. Certificatul SRAC obtinut de companie este insotit de certificatul similar emis de catre IQNet Elvetia, cea mai mare retea de certificare din lume, intarind astfel recunoasterea respectarii standardului de calitate la nivel international.

Infiintata in 2007 Creditexpress Romania este filiala locala a Grupului Creditexpress, fondat in anul 1999 in Ungaria, prezent astazi in 11 tari in regiunea C.E.E.
“Pentru 2010 Creditexpress estimeaza o crestere cu 25% a cifrei de afaceri, respectiv un avans de 24% al sumelor colectate, dupa ce in anul 2009 acestea din urma au depasit 23 mil. Euro” a declarat Valentin Petrof, Managing Director al Creditexpress Romania.

Piata de profil din Romania estimeaza o crestere anuala de 10% a valorii debitelor pentru 2010.

Compania este activa pe piata atat pe segmentul achizitiei de portofolii de creante cat si ca furnizor de servicii de colectare externalizata pentru organizatii lider in sectorul financiar bancar, IFN, al telecomunicatiilor si nu numai. Portofoliile de debite cumparate in tara noastra de catre Creditexpress direct sau indirect variaza intre 1.000 si 100.000 creante, in timp ce volumul anual de creante noi atrase spre procesare a depasit numai anul trecut 600.000 cazuri.

“Certificarea ISO confirma importanta acordata de compania noastra calitatii. Recunoastem calitatea ca fiind un proces de continua imbunatatire, si privim certificarea ca pe un pas inainte in eforturile permanente de a optimiza serviciile noastre”, a declarat Valentin Petrof.

Despre CREDITEXPRESS Financial Services SRL

Creditexpress este membru al Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale (AMCC), asociatie care reuneste cele mai mari companii de profil din Romania.

Ioana Nicolau
marketing@creditexpress.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creditexpress-financial-services-srl/creditexpress-romania-a-obtinut-certificarea-iso-90012008