Creditor chirografar

Definitie Creditor chirografar

Sintagma ce desemneaza pe creditorul a carui creanta nu este insotita de vreo garantie reala sau personala, executarea ei fiind garantata numai prin dreptul de gaj general al creditorului asupra intregului patrimoniu al debitorului.Vezi si Avand-cauza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creditor chirografar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creditor chirografar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creditor chirografar. Definitiile termenilor despre Creditor chirografar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creditor chirografar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creditor chirografar.