Creditor gajist

Definitie Creditor gajist

Creditor a carui creanta este garantata prin gaj, adica printr-un drept real accesoriu avand ca obiect unul sau mai multe bunuri mobile pe care titularul dreptului de creanta le poate executa cu prioritate, fiind preferat fata de toti ceilalti creditori chirografari pentru realizarea pe cale silita a creantei sale ajunsa la scadenta in caz de neexecutare voluntara a ei de catre debitor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creditor gajist? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creditor gajist.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creditor gajist. Definitiile termenilor despre Creditor gajist cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creditor gajist, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creditor gajist.