Creditul punte

Definitie creditul punte

imprumut pe termen scurt ce poate fi acordat acelor clienti eligibili pentru un credit ipotecar, care nu dispun pe moment de suma de bani necesara pentru a constitui avansul la achizitionarea imobilului, dar au o proprietate imobiliara (apartament sau casa) pe care intentioneaza sa o vanda pentru a constitui avansul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creditul punte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul creditul punte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la creditul punte. Definitiile termenilor despre creditul punte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la creditul punte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la creditul punte.