creion    

Comunicate de presa si evenimente pe tema creion

 • creion. Deputatul Dan-Radu Zatreanu, le-a adresat indemnuri la invatatura copiilor de gradinita care din toamna viitoare vor intra in bancile scolii.

  creion

  Bucuresti - 19 October 2011

  Comunicat de The AD.COMP. Divizia de Publicitate

  Actiunea de donare de carte si rechizite scolare, initiata de deputatul Dan-Radu Zatreanu, deputat in Colegiul 14 Sectorul 3 Bucuresti si vicelider al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, a trecut in faza de distribuire a materialelor ...     comunicatul de presa

 • creion. Produse Arta si Grafica de la Office Direct: pentru lucrari artistice de exceptie

  creion

  Bucuresti - 7 October 2014

  Comunicat de NET SEO MEDIA SRL

  Seria noutatilor continua la Office Direct! De data aceasta, magazinul propune o noua categorie de produse, dedicate artistilor. Articolele ce apartin acestei categorii raspund celor mai inalte standarde de calitate, fiind semnate de FABER-CASTELL, l ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: papetarie , stilouri , creion , creioane grafit , carbune desen , radiere , lac acrilic

  Vezi toate comunicatele de presa despre creion

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul creion.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la creion. Informatiile despre creion cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul creion, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la creion, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.