Transport colete Anglia - Romania si Romania - Anglia de la adresa la adresa

Bacau - 8 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Logistica/Transport

Crespo Com este o firma de transport international ce ofera servicii de coletarie, transport colete Anglia - Romania si Romania - Anglia de la adresa la adresa. Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale bazate pe receptivitate si flexibilitate.

Crespo Com ofera servicii de transport colete Anglia - Romania de calitate, oferind seriozitate si flexibilitate. Capacitatea de adaptare este esentiala in abordarea noastra. Indiferent de valoarea sau greutatea expeditiei, ne vom asigura ca aceasta sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Compania noastra livreaza colete de orice forma sau dimensiune - de la colete mici ( carti, genti, cosmetice ) pana la obiecte de uz casnic mari ( frigidere, masini de spalat, televizoare ), chiar si paleti ( piese auto, anvelope, motociclete).
La Crespo Com suntem pasionati de livrarea pachetelor si ne straduim constant sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, avand costuri scazute.
Incercati serviciile oferite de Crespo Com si va veti convinge de atributele principale care stau la baza filozofiei Crespo Com: seriozitate. flexibilitate. profesionalism. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina noastra: https://www.crespocom.com/program/

Crespo Com - Transport colete Anglia Romania, Romania Anglia

Crespo Com - Transport colete Anglia Romania, Romania Anglia

 "We always go the extra mile!" 

Crespo Com

Crespo Com este o firma de transport international ce ofera servicii de coletarie, transport colete Anglia Romania si Romania - Anglia de la adresa la adresa. Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale de curierat international bazate pe receptivitate si flexibilitate.

Crespo Com a luat nastere deoarece am observat ca in ciuda promisiunilor, un serviciu de transport colete Romania Anglia era din ce in ce mai greu de gasit. De la inceput, scopul nostru a fost acela de a oferi servicii profesionale bazate pe receptivitate si flexibilitate.

Am stabilit in mod deliberat ca nu vom fi doar o alta companie de curierat sau de expediere marfuri. Ne-am propus sa fim mult mai mult, specialisti in transportul rutier de colete fara a face rabat la calitate.

Valorile noastre fundamentale

- Calitatea ridicata a serviciilor

- Crearea unor experiente placute

- Punem clientul pe primul loc

- Credem in colaborare si nu uitam niciodata ca in spatele oricarui colet este o fiinta umana

- Tratam fiecare client cu egalitate si respect, fara a face diferenta in calitatea serviciilor furnizate

- Incurajam ideile de colaborare, de a lua initiativa si de a gasi noi metode de a imbunatati continuu serviciile companiei

Parerea clientilor conteaza pentru noi

Orice feedback este binevenit indiferent daca este pozitiv sau negativ deoarece ne ajuta in procesul de evolutie si imbunatatire continua a serviciilor furnizate

Informare. Educare. Inovare

La Crespo Com noi credem in informarea continua a clientilor nostri. Stim ca in secolul 21 serviciile de transport colete implica operatiuni complexe, clientii dorind sa trimita colete eficient, simplu si la preturi avantajoase. Incercam sa contribuim cat putem de mult la reducerea nivelului de poluare prin reinnoirea permanenta a flotei, astfel scazand nivelul emisiilor de carbon.

Flexibilitatea este esentiala in abordarea noastra. Indiferent de valoarea sau greutatea expeditiei, ne vom asigura ca aceasta sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Incercati serviciile noastre si va veti convinge de atributele principale care stau la baza filozofiei Crespo Com: Seriozitate. Flexibilitate. Profesionalism.

Despre Crespo Com

Crespo Com este o firma de transport international ce ofera servicii de coletarie, transport colete Anglia -Romania si Romania - Anglia de la adresa la adresa. Scopul nostru este de a oferi servicii profesionale de curierat international bazate pe receptivitate si flexibilitate.