Crima

Definitie Crima

Termen folosit in unele coduri penale pentru a denumi infractiunile cele mai grave si care clasifica infractiunile in crime, delicte si contraventii. Pentru crime se aplica pedeapsa cea mai aspra denumita criminala. Codul penal roman din 1864 si 1936 au adoptat aceasta clasificare. Este posibil sa se revina asupra acestei clasificari tripartite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Crima? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Crima.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Crima. Definitiile termenilor despre Crima cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Crima, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Crima.