criogenare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema criogenare

 • criogenare. Crio-Cooltech – una din cele mai avansate metode de remodelare corporală din lume

  criogenare

  Bucuresti - 4 July 2017

  Comunicat de topgenti.ro SRL

  În 2017, internetul, revistele reportajele TV sau testimonialele vedetelor de la Hollywood vuiesc despre Crio-cooltech, cea mai eficientă metodă de remodelare corporală la ora actuală. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: criogenare , criogenare pret sedinta

  Vezi toate comunicatele de presa despre criogenare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul criogenare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la criogenare. Informatiile despre criogenare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul criogenare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la criogenare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.