Poze Criptare

  • McAfee Total Protection

    Poza: McAfee Total Protection -protectie totala: anti-malware/ virus/ spam/ hacking; criptare a documentelor, protejarea identitatii.

  • Business Objects ridica standardul de securitate in industria de business intelligence - Business Objects XI creste nivelul de securitate furnizand RSA, criptare pe 128 de biti ca platforma standard de securitate

    Poza: Business Objects ridica standardul de securitate in industria de business intelligence - Business Objects XI creste nivelul de securitate furnizand RSA, criptare pe 128 de biti ca platforma standard de securitate

  • Evolio lansează primul serviciu de Videoconferinţă Cloud din România

    Poza: Evolio lansează primul serviciu de Videoconferinţă Cloud din România

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul criptare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la criptare. Pozele pe tema criptare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul criptare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la criptare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la criptare.