Criza financiara

Definitie Criza financiara

Situatie in care cererea de bani este mai mare decat oferta (disponibilul) de bani. Aceasta inseamna ca lichiditatea este rapid evaporata deoarece banii disponibili sunt retrasi din banci, fortand astfel bancile fie sa vanda propriile active si investitii, pentru a-si acoperi necesitatile, sau sa colapseze.Criza financiara poate duce la o criza economica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Criza financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Criza financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Criza financiara. Definitiile termenilor despre Criza financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Criza financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Criza financiara.