Stiridebine.ro e sustinut de Fundatia Post Privatizare

BUCURESTI - 3 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand cu 1 decembrie, site-ul de stiri pozitive Stiridebine.ro a primit sustinere financiara din partea Fundatiei Post Privatizare.

Aceasta sustinere reprezinta un impuls catre dezvoltarea proiectului prin furnizarea unui buget lunar destinat crearii unei echipe de editori platiti si a cresterii actiunilor de comunicare si implicare in societate.

Proiectul stiridebine.ro a demarat ca un proiect de stiri deschis, dedicat 100% comunitatii, non-profit si care isi doreste sa puna binele pe primul plan si continua sa isi respecte promisiunile facute, un site care isi propune sa prezinte numai stiri pozitive, sa faca o selectie a celor mai importante evenimente ale zilei si sa le prezinte intr-o maniera optimista, de bine, constructiva – eliminand elementele de senzational sau drama.

In prima luna de la lansare, site-ul a atras un trafic mediu zilnic de 500 – 1000 de vizitatori unici, a crescut echipa de editori cu inca 10 voluntari si a introdus doua categorii noi cu continut exclusiv: sectiunea de reportaje video si sectiunea de stiri speciale (editoriale, analize si interviuri)

'Prin colaborarea dintre Stiridebine.ro si FPP urmarim atat dezvoltarea site-ului cat si o mai larga comunicare a proiectelor de dezvoltare derulate de Fundatie – proiecte frumoase si benefice mediului de business romanesc. Generam astfel un parteneriat benefic in primul rand pentru cititorii nostri care vor putea fi mai bine si mai repede informati din toate ariile pe care stiridebine.ro le acopera: economie, societate, cultura, sport, online, politica sau mediu, inclusiv evenimente si noutati care vin din directia Fundatiei Post Privatizare. Din punctul nostru de vedere, este o asociere de valori intre cele doua entitati: dezvoltare si schimbare de atitudine in mai bine, pentru proactivitate si implicare!' declara Ioana Anescu, project manager la stiridebine.ro

“Motivul pentru care FPP doreste sa sprijine proiectul stiridebine.ro este unul simplu : nevoia de schimbare in atitudine”, declara Péter Barta, directorul executiv al Fundatiei Post Privatizare. ”Un model de dezvoltare bazat pe o gandire pozitiva si pe exemple pozitive este benefic. Cred ca acesta este un inceput al discutiilor consolidate despre etica si morala in business, dar si al dezvoltarii sustenabile a unei afaceri. FPP a lucrat impreuna cu Mugur Frunzetti si Ioana Anescu in cadrul unor proiecte anterioare, iar acest parteneriat nu este decat o continuare fireasca a acestei colaborari”.

Fundatia Post Privatizare (FPP) este o institutie administrata in comun de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, institutie constituita ca persoana juridica romana, apolitica si non-profit, avand drept scop sustinerea financiara a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) cu capital majoritar privat din Romania, in vederea sprijinirii si dezvoltarii sectorului privat.

Pana in 2006, Fundatia Post Privatizare a realizat investitii de capital in următoarele companii: ISAF, Regisco, Continental, ISAF Prestar, Adesgo, IRIDE, Remayer, PcNet, Venoma (Sicomed), VitalGaz, Advantage Software Factory şi Arctic. Ulterior, strategia de dezvoltare a Fundatiei a consolidat accentul pus pe intreprinderile mici si mijlocii. Astfel, incepand cu anul 2008, Fundatia a fost desemnata administratorul portalului national pentru IMM-uri esimplu.ro, parte a unui proiect Phare de asistenta tehnica pentru IMM-uri. De asemenea, in ultimii ani, FPP s-a implicat activ in dezvoltarea antreprenoriatului si mediului de afaceri romanesc in general, prin Săptămâna Europeană a IMM-urilor, Săptămâna Globală a Antreprenoriatului, seria de workshop-uri la nivel naţional Online Business Forum, dar si in proiecte de educatie antreprenoriala in randul intreprinderilor mici si mijlocii, prin sustinerea aparitiei primei colectii de carte dedicate responsabilitatii sociale in afaceri impreuna cu editura Curtea Veche si prin initierea programului Business Ethics 360°.

Despre Crome Consulting

www.stiridebine.ro este un site care isi propune sa prezinte numai stiri pozitive, sa faca o selectie a celor mai importante evenimente ale zilei si sa le prezinte intr-o maniera optimista, de bine, constructiva – eliminand elementele de senzational sau drama.
Ioana Anescu - project manager
stiri@stiridebine.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/crome-consulting/stiridebine-ro-e-sustinut-de-fundatia-post-privatizare