crosete    

Comunicate de presa si evenimente pe tema crosete

 • crosete. Degetar.ro - sprijinul pentru cei pasionati de cusutul manual

  crosete

  Oradea, Bihor - 30 July 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Vreti sa cumparati diferite accesorii pentru crosetat, cusut si brodat si nu stiti la cine sa apelati? Cautati sa le achizitionati la cele mai bune preturi de pe piata? Foarte simplu! Magazinul online degetar.ro va ofera articole pentru pasionatii de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: degetar.ro , broderie , crosete , andrele

  Vezi toate comunicatele de presa despre crosete

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul crosete.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la crosete. Informatiile despre crosete cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul crosete, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la crosete, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.