CSFPA    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CSFPA

 • CSFPA

  Bucuresti - 7 April 2011

  Comunicat de Centrul de Studii si Formare Profesionala a Adultilor - C.V. S.R.L.

  Centrul de Studii si Formare Profesionala a Adultilor organizeaza vineri, 15 aprilie si sambata, 16 aprilie, în intervalul orar 09:30-18:00, cursul "Noua legislatie a muncii si sistemele de resurse umane".Cursul va fi susținut de specialiști în d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri , resurse umane , legislatie , csfpa

  Vezi toate comunicatele de presa despre CSFPA

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CSFPA.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CSFPA. Informatiile despre CSFPA cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CSFPA, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CSFPA, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.