FRANCIZA CASA DE SCHIMB VALUTAR

Vaslui - 22 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

OPORTUNITATE BUSINESS

Casa de schimb valutar Mara ofera in franciza prin incheierea unui contract de asociere in participatiune posibilitatea deschiderii de puncte de lucru in vederea desfasurarii activitatii de schimb valutar. Contractul se incheie intre firma si respectiva alta persoana juridica (fara obiect de activitate schimb valutar). Pentru franciza firma primeste ca taxa de redeventa 700 ron lunar indiferent de profitul realizat. Firma care solicita deschiderea punctului de lucru trebuie sa aiba toate autorizatiile si reglementarile BNR pentru a desfasura activitatea de schimb valutar; adica: calculator cu programul aferent, casa de bani, sistem video si paza legat la firma de paza, spatiu amenajat (suma aproximativa 2000 euro pentru utilare). Francizorul se obliga sa obtina autorizarea BNR si tinerea evidentei contabile. Suma de rulaj pentru a putea desfasura activitatea este de minim 10.000 euro. Detalii mai complexe se discuta persoana de contact.

Despre CSV Mara srl

casa de schimb valutar mara srl, franciza
constantin eugen andrei
eugenconstantin@zappmobile.ro