De sezon: Vizibilitate sporită pentru branduri cu mesh de mari dimensiuni și backlit

BUCURESTI - 27 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Mesh și backlit sunt combinația perfectă atunci când vorbim de print outdoor pentru sezonul estival. Îi conferă vizibilitate mesajului tău publicitar atât ziua, cât și pe timpul nopții.

mesh

mesh

 Atunci când vine vorba de print outdoor pentru vară, mesh reprezintă instrumentul ideal pentru promovarea publicității de dimensiuni mari și foarte mari. Iar un sistem backlit captează garantat privirile trecătorilor, pe timpul nopții. 

Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising

Atunci când vine vorba de print outdoor pentru vară, mesh reprezintă instrumentul ideal pentru promovarea publicității de dimensiuni mari și foarte mari. Iar un sistem backlit captează garantat privirile trecătorilor, pe timpul nopții.

Specialiștii în Marketing preferă folosirea unui mesh atunci când vor să expună imagini la dimensiuni foarte mari. Acesta are un avantaj în fața bannere-lor clasice prin faptul că materialul susține o greutate pe care un banner nu ar putea-o susține. Este utilizat de obicei pentru decorarea fațadelor clădirilor, pentru acoperirea șantierelor în lucru și în domeniul publicității de dimensiuni mari.

Mesh -ul este fabricat dintr-o țesătură din poliester acoperită cu un strat din PVC alb pe ambele părți. Imprimarea printurilor publicitare se realizează cu cerneală pe bază de solvent, eco-friendly. Aceste printuri stradale sunt perforate pentru a permite vântului să treacă prin ele.

Ele vor câștiga însă în vizibilitate, pe timpul nopții, dacă vor fi luminate din spate. Sistemul backlit face parte din categoria materialelor publicitare inovative. În fapt, backlit este o descriere generică pentru orice print grafic care este luminat din spate. Scopul majorității acestor produse montate outdoor este de a crea vizibilitate mesajelor publicitare atât ziua, cât și pe timpul nopții.

Un backlit standard reprezintă un singur strat de cerneală printată pe un singur strat de suport translucid. Această aplicație de iluminare este ideală pentru situațiile pe termen scurt, cum ar fi ecrane publicitare, evenimente sau grafică în aeroporturi .

Oricare ar fi varianta aleasă pentru publicitate în sezonul estival, print outdoor reprezintă cu siguranță cea mai accesibilă metodă de promovare a firmelor. Fiecare print outdoor are un scop bine stabilit, de a atrage atenția, iar dacă este realizat la dimensiuni mari acesta va avea și un impact vizual crescut asupra trecătorilor.