Idei creative pentru decorarea birourilor: tapet personalizat și window graphics

BUCURESTI - 12 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Ne aflăm în plin sezon estival și toată lumea se gândește la vacanță. Antreprenorii sunt nevoiți să găsească metode inovative să-și motiveze angajații. Din ce în ce mai mulți apelează la idei creative pentru a reîmprospăta aerul birourilor, cu tapet personalizat , autocolant sau window graphics .

window graphics

window graphics

 „Tapet personalizat, window graphics și autocolant - fiecare în parte reprezintă instrumente creative pentru rebranduirea oricărui spațiu de lucru”. 

Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising

Este bine știut faptul că un aer nou în decorarea birourilor mărește productivitatea angajaților. Ultimele trenduri în materie recomandă folosirea a trei metode pentru asta: tapet personalizat, window graphics și autocolant. Fiecare în parte reprezintă instrumente creative pentru rebranduirea oricărui spațiu de lucru.

Tapet personalizat aduce un plus de culoare și de originalitate camerei pe care îți propui să o decorezi. Produsul reprezintă ultimul trend în amenajările interioare, și asta pentru că, pe lângă faptul că dă un plus de eleganță oricărui spațiu, îți poți alege singur design-ul care urmează a fi imprimat pe fototapet. Un alt avantaj pentru tapet personalizat este că acesta poate fi înlocuit oricând, cu foarte mare ușurință și se montează fără efort și fără unelte.

Un alt produs care dă viață biroului este window graphics. Pur și simplu, autocolantul pentru geam aduce un plus de culoare și de vizibilitate brandului tău. În diferite variante și dimensiuni, window graphics pot avea utilizări multiple cum ar fi prezentarea unor produse, afișarea reducerilor, anunțuri de ultimă oră sau programul de funcționare și informațiile de contact ale firmei tale.

Iar un autocolant, lipit la intrare sau oferit clienților și partenerilor de afaceri, reprezintă o carte de vizită mereu vizibilă. În formă de cerc sau dreptunghi, oval sau tăiat în forma logo-ului firmei tale, autocolantul este un instrument plăcut și distractiv pentru a-ți reprezenta firma. Fie pentru a-ți personaliza obiectele de birou sau cele pe care le oferi în cadrul campaniilor de promovare, un autocolant cu siguranță reprezintă un instrument creativ pentru brandul tău.

Pentru alte metode de personalizare a spațiilor de lucru, în afară de autocolant, tapet personalizat și window graphics, ne puteți contacta pe adresa de e-mail comenzi@sedra.ro sau la numărul de telefon 0721 160 380.