Servicii print pentru orice ocazie: Când să alegi print outdoor și print indoor

BUCURESTI - 4 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Fie că vrei să-ți promovezi brandul, produsele sau ofertele speciale, să-ți decorezi biroul, spațiul expozițional, localul sau sălile de conferințe, sau pur și simplu vrei să-ți personalizezi vitrina sau automobilul, ai nevoie de servicii print de calitate.

print outdoor

print outdoor

 Printul digital s-a dezvoltat atât de mult încât putem vorbi, în print indoor și print outdoor, de culori strălucitoare obținute cu ajutorul cernelurilor ecologice și cu aparatură eco-friendly. 

Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

În funcție de destinația finală a produselor tipărite, ai mai multe variante de servicii print: print outdoor (mesh-uri, bannere, afișe de mari dimensiuni etc.) sau print indoor (afișe, postere, tapet personalizat, print canvas etc.).

  Print outdoor , instrument esențial în marketing

În ultimii ani, print outdoor a devenit un instrument esențial în marketing, mai ales de când i-a putut fi dovedită capacitatea de a genera calitate maximă și vizibilitate sporită cu minimum de efort și resurse și, mai ales, cu impact aproape zero asupra mediului înconjurător.

Printul digital s-a dezvoltat atât de mult încât putem vorbi, în print indoor și print outdoor, de culori strălucitoare obținute cu ajutorul cernelurilor ecologice și cu aparatură eco-friendly. Mai mult decât atât, produsele print outdoor sunt prietenoase cu mediul înconjurător, dar beneficiază în același timp de rezistență la razele UV dar și la condiții meteo extreme.

Printre cele mai uzuale produse de print outdoor se numără sistemele de mare expunere. Bannere, casete luminoase sau mesh-uri, dar și autocolant pe PVC, Window Graphics sau Floor Graphics. 

Print indoor, pentru spații pline de viață

Print indoor, pe de altă parte, reprezintă un mod de imprimare pentru spații interioare, diferența față de print outdoor fiind dată de materialele folosite – atât de tipul de cerneală cât și de hârtie. Pentru print indoor, este utilizată cerneală pe bază de apă, care – tocmai din cauza compoziției – nu este rezistentă la apă. Hârtia pe care se imprimă este, de asemenea, nerecomandată pentru afișare outdoor.

Print indoor poate fi folosit pe o gamă largă de sisteme de expunere sau afișaj, de la afișe și postere, stickere, photo paper și canvas, hârtie simplă, hârtie glossy, polipropilenă sau tapet personalizat.