Sezonul târgurilor expo revine: Cât de necesar este un sistem pop-up spider

BUCURESTI - 31 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Media / Publicitate

Odată cu luna septembrie, sezonul târgurilor expoziționale revine. Și orice participant știe cât de important este să beneficieze de un stand de expunere bine pus la punct. Dar cât de necesar este un sistem pop-up spider în construirea acestuia?

roll-up

roll-up

 Indiferent de activitatea pe care o desfășori, vei avea nevoie de un roll-up atunci când participi la diferite conferințe, târguri, evenimente de lansare etc. Principalul avantaj al unui astfel de sistem expozițional constă în montarea rapidă, lipsită de efort. 

Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising

Toată lumea s-a obișnuit deja cu ideea că un roll-up este de nelipsit atunci când participi la târgurile de profil. Sedra Advertising îți pune la dispoziție toată gama de roll-up banner, cu lățimi cuprinse între 85 și 150 cm. Dar și sistemele pop-up spider sau textil sunt necesare într-o prezentare profesională a oricărui brand.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, vei avea nevoie de un roll-up atunci când participi la diferite conferințe, târguri, evenimente de lansare etc. Principalul avantaj al unui astfel de sistem expozițional constă în montarea rapidă, lipsită de efort.

Fiind un stand retractabil și având o greutate extrem de redusă, roll-up banner devine cea mai eficientă soluție portabilă. Produsul se poate monta în câteva secunde, indiferent de mărimea aleasă, și îți dă posibilitatea să te ocupi mai mult de organizarea evenimentului tău.

Pop-up spider sau textil, pentru un impact remarcabil

Pop-up spider este unul dintre cele mai avantajoase sisteme de expunere pe care le poți achiziționa pentru prezentările tale. Aceste sisteme se potrivesc în organizarea oricărui tip de eveniment, oferindu-ți un impact remarcabil. Este ideal pentru târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc.

Un pop-up spider se remarcă prin suprafața mare de print, ce variază între 1,35 m, pentru pop-up 1×3 curb și 3,5 m, pentru pop-up 4×3 curb. Toate sistemele au o înălțime de 2,3 m. Scheletul de pop-up poate fi ridicat fără efort în doar câteva minute, iar montarea ecranelor grafice se face cu mare ușurință, cu ajutorul benzilor magnetice.

Roll-up și pop-up spider, produse ergonomice la modă

Atât sistemul de roll-up cât și cel de pop-up sunt ușor de montat și de depozitat. Demontat, un pop-up spider sau textil încape într-o geantă. Pachetul include o geantă rigidă cu roți, sistemul pop-up, printul și un spot luminos. Iar un roll-up, atunci când este demontat, încape într-o carcasă ergonomică, din aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări.   

Taguri: roll-uppop-up spider