Cumes

Definitie Cumes

Abreviere pentru audienta cumulativa neta. Se refera la numarul de persoane sau case in audienta unui canal de difuziune pe o perioada de timp. Termen folosit de A.C. Nielsen. Termenul este folosit si de multi practicieni de advertising cu referire la audienta nedublata a unui canal mediatic tiparit sau a intregului program mediatic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cumes? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cumes.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cumes. Definitiile termenilor despre Cumes cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cumes, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cumes.