Cumulative Quantity Discount

Definitie Cumulative Quantity Discount

Reducere de pret oferita unui cumparator, in care reducerea creste in timp odata cu volumul achizitionat. Vezi Non-Cumulative Quantity Discount.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cumulative Quantity Discount? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cumulative Quantity Discount.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cumulative Quantity Discount. Definitiile termenilor despre Cumulative Quantity Discount cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cumulative Quantity Discount, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cumulative Quantity Discount.