Andreea Balan, Ambasador CupioGels®

BUCURESTI - 9 octombrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Fondata in data de 5 martie 2012, in Timisoara, compania Cupio comercializeaza produse si instrumente profesionale pentru realizarea manichiurii, accesorii, produse pentru machiaj si ingrijirea corpului. Cu fiecare an, compania, in plina ascensiune, si-a imbogatit portofoliul cu produse de calitate, indispensabile in orice salon de frumusete si oricarui profesionist din domeniu.
In prezent, Cupio® detine sapte branduri proprii: CupioGels®, Cupio to go!®, Cupio OneStep, Acryl DeLuxe®, CupioLash®, Cupio Pro Depil®, Cupio Professional Make-up®.

Andreea Balan, Ambasador CupioGels®

Andreea Balan

De o notorietate din ce in ce mai mare se bucura brandul CupioGels®, ce include toate produsele necesare unei manichiuri impecabile si ultimele noutati in materie de geluri UV.

CupioGels®, foarte apreciat in domeniul manichiurii, are, din acest an, un Ambasador care este un client fidel produselor si care a reusit sa castige admiratia si aprecierea tuturor: Andreea Balan.

Am ales produsele Cupio® cu mult inainte sa existe o colaborare, de ani de zile imi fac singura unghiile, acasa. Acum cativa ani eram foarte atenta la doamnele care imi faceau unghiile la salon si am invatat cum se face. Am cautat pe Google geluri/unghii false si dintre toate rezultatele, site-ul Cupio m-a convins. Am comandat tot ce imi trebuia. Si de cinci ani imi fac singura unghiile acasa. Am ales produsele Cupio® pentru ca sunt foarte bune, sunt profesionale dar si pentru uz casnic, in acelasi timp.

Ma bucur sa fiu ambasadorul unui brand si al unor produse in care chiar cred si pe care le folosesc de ani buni. Simt ca mi se potriveste si ca asocierea dintre mine si Cupio este una credibila, fiind fidela produselor de multi ani. Iar prin tutorialele video si foto pe care le-am pregatit, veti vedea pas cu pas cum sa aveti manichiura care este in trend in toamna-iarna. Fanii mei isi doresc foarte tare sa afle cum imi fac parul, cum ma machiez, cum imi fac unghiile iar campania Cupio raspunde acestor nevoi.”

In urmatoarea perioada, Cupio va oferi, in exclusivitate, tutoriale video si step by step-uri ce le vor ajuta pe doamne si domnisoare sa-si realizeze manichiurile preferate ale vedetei, precum si articole prin care sa o cunoastem mai bine pe artista si pe femeia mereu surprinzatoare, Andreea Balan.

Despre Cupio International

Despre Cupio

Portofoliul de cosmetice profesionale, oferite de Cupio®, include in prezent peste 5000 de produse, si se dezvolta odata cu nevoile clientilor, cu tendintele si inovatiile din domeniu. Pentru comenzi si informatii despre produse, clientii pot accesa NON STOP magazinul online oficial: www.cupio.ro. De asemenea, produsele din portofoliu se regasesc si la magazinele/ insulele din Timisoara, Arad si Cluj- Napoca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/andreea-balan-ambasador-cupiogels