curatatorie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema curatatorie

 • curatatorie. Eco Clean - una dintre cele mai moderne spalatorii din Romania

  curatatorie

  Bucuresti - 18 May 2012

  Comunicat de ECO CLEAN

  Eco Clean , cu ajutorul SDS Group, vine in intampinare cu utilaje de inalta tehnologie si performanta avand ca scop satisfacerea deplina a clientilor sai din toate domeniile de activitate. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eco clean , servicii spalatorie si curatatorie , servcii curatenie

  Vezi toate comunicatele de presa despre curatatorie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul curatatorie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la curatatorie. Informatiile despre curatatorie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul curatatorie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la curatatorie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.