Curriculum Vitae

Definitie Curriculum Vitae

Prescurtare - C.V. Scurta (auto) biografie care cuprinde toate datele privind starea civila, situatia profesionala etc., a unei persoane (care participa la un concurs, la un examen etc.).In general, elementele cuprinse in CV sunt:- date privind identitatea- date privind activitatea scolara- date privind activitatea extrascolara- date privind locurile de munca si functiile avute- date privind gradul de cunoastere a limbilor straine- date privind pasiunile si hobby-urile, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Curriculum Vitae? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Curriculum Vitae.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Curriculum Vitae. Definitiile termenilor despre Curriculum Vitae cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Curriculum Vitae, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Curriculum Vitae.