Curtier

Definitie Curtier

1. Intermediar care efectueaza tranzactii in ringul bursei sub supravegherea sindicului. Sindicul, impreuna cu membrii care compun comisia cotei, intocmeste lista incheierilor de tranzactii, dupa care aceastea sunt trecute in registrul de procese verbale.2. Broker.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Curtier? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Curtier.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Curtier. Definitiile termenilor despre Curtier cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Curtier, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Curtier.