Custode

Definitie Custode

Persoana care primeste pentru pastrare si conservare bunuri mobile, care de regula sunt sechestrate. Ea este raspunzatoare de indeplinirea acestei sarcini fata de organele care au instituit-o. La anumite infractiuni (sustragerea de sub sechestru, ruperea de sigilii), daca fapta a fost savarsita de custode pedeapsa este mai aspra, aceasta calitate a autorului infractiunii constituind circumstanta agravanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Custode? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Custode.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Custode. Definitiile termenilor despre Custode cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Custode, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Custode.