Custom Marketing

Definitie Custom Marketing

Activitate de marketing in care compania incearca sa satisfaca nevoile fiecarui client se mai numeste si Market Atomisation Strategy (strategie de atomizare a pietei). Vezi Disaggregated Market Complete Segmentation Customised Marketing Mix.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Custom Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Custom Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Custom Marketing. Definitiile termenilor despre Custom Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Custom Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Custom Marketing.